Ennia Kids Triathlon #8 - 10 June 2007

 

Meisjes 8 jaar
Meisjes 9 jaar
Meisjes 10 jaar
Meisjes 11 jaar
Meisjes 12 jaar
Meisjes 13 jaar
Meisjes 14 jaar
* Jongen 8 jaar
Jongen 9 jaar
* Jongen 10 jaar korte loop route
* Jongen 10 jaar
* Jongen 11 jaar korte loop route
* Jongen 11 jaar
Jongen 12 jaar
Jongen 13 jaar
Jongen 14 jaar

* Door een aanwijsfout op het parkoers zijn sommige kinderen tijdens het lopen te vroeg naar de finish gestuurd. Van deze verkeerd gestuurde kinderen heeft een deel alsnog het correcte parcours afgelegd door nog een tweede loopronde af te leggen. Anderen dachten, en begrijpelijk, klaar te zijn met de wedstrijd met het passeren van de Finish na een ronde lopen. Na analyse van de tijdwaarneminggegevens kunnen wij concluderen dat jongens van het leeftijdscategorieŽn 8 jaren, 10 jaren en 11 jaren de dupe zijn geweest van deze fout.

In de leeftijdscategorie 'jongen 8 jaar' heeft een jongen een te korte loopronde afgelegd en daarna nog een correcte ronde afgelegd. Voor deze jongen is de tijd van de korte ronde afgetrokken van zijn looptijd en van zijn totale tijd in de wedstrijduitslag.

In de leeftijdscategorieŽn 'jongen 10 jaar' en 'jongen 11 jaar' zijn er kinderen die het correcte parcours hebben afgelegd, kinderen die alleen een te korte loopronde hebben afgelegd en kinderen die na een te korte ronde nog de correcte ronde hebben afgelegd. In deze twee categorieŽn heeft de wedstrijdleiding besloten om de kinderen te delen in 2 aparte categorieŽn. De ene voor de kinderen die een te korte ronde hebben afgelegd en de andere voor de kinderen die een correcte ronde hebben afgelegd. Kinderen die een te korte ronde en daarna nog een correcte ronde hebben gelopen zijn ingedeeld in de categorie waar hun klassement het beste uitkomt. Voor deze kinderen tellen we dus alleen de tijd van de korte ronde of van de correcte ronde afhankelijk van de categorieŽn waar ze ingedeeld zijn.

De deelnemers van de leeftijdskategorie 10 en 11 jaar zullen alsnog hun prijs ontvangen op vrijdag 15 juni a.s. om 17.00 uur bij Hemingway (Lions Dive & Beach Resort). Hiervoor zullen ze door het CTA bestuur en Ennia uitgenodigd worden.